CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Parenting

Ca parinte iti doresti pentru copilul tau tot ce poate fi mai bun. Sa fie educat si sa se dezvolte cat mai mult, sa nu aiba griji financiare. Vrei sa ajunga un adult care se simte implinit, sa-si traiasca viata cu pasiune si sa se bucure de tot ce are. Cum se poate ajunge la asta? Specialistii nostri te pot ajuta sa cresti un copil puternic, care o sa se descurce singur atunci cand nu o sa poti sa-i fii alaturi.

Cat de mult au reusit parintii pentru un copil, se vede atunci cand acesta reuseste sa fie puternic fara sa fie agresiv, modest fara sa fie umil si mandru de el fara sa fie arogant . Invata ce ai de facut ca parinte pentru ca mai tarziu, copilul tau, sa se bucure de relatii stabile si de o viata implinita.

  • Consiliere pentru prevenirea dependentelor la adolescenti
  • Sunt parinte singur. Cum sa-i asigur copilului echilibrul emotiona
  • Vrem sa divortam. Cum pregatesc copilul pentru acest pas
  • Copilul meu este adoptat. Vreau sa-i asigur o copilarie frumoasa

Ca parinti trebuie sa invatam si ne dezvoltam abilitatile in timp. Avem nevoie sa invatam din greseli, sa ramanem optimisti, sa ne gasim echilibrul emotional, sa construim in familie relatii suportive si pline de afectiune. Suntem pregatiti sa va ajutam sa cresteti un copil puternic, curajos si bun cu cei din jur. Va putem invata cum sa-l sustineti cu rabdare si sa-l ajutati sa-si dezvolte bucuria de a invata si perseverenta de a-si urma calea pana isi va atinge visul.