CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Cuplu

Terapia de cuplu va poate ajuta atunci cand apar conflicte sau cand aveti sperante si asteptari neimplinite de partenerul cu care sunteti intr-o relatie. Pentru unii aceste crize imbogatesc si intaresc legatura dintre ei, in timp ce altii le resimt ca fiind coplesitoare si aduc relatia in pragul destramarii. Printre motivele uzuale pentru care se apeleaza la consiliere de cuplu sunt: certuri frecvente, infidelitate, gelozia,insatisfactia sexuala, dorinta de a avea copii neimpartasita de ambii parteneri, violenta verbala sau fizica.

Imbunatatirea relatiei
Terapeutul de cuplu nu judeca si nu este de partea unuia dintre parteneri, ci doar ajuta la „vindecarea” relatiei sau te ajuta sa descoperi ceea ce iti doresti cu adevarat. Cu ajutorul psihoterapiei de cuplu partenerii pot analiza cu mai multa claritate impasul in care se afla. In urma sedintelor de consiliere de cuplu invatati sa comunicati mai sincer si mai usor. Specialistii nostri va pot ajuta sa puneti in cuvinte ceea ce pana atunci parea imposibil sau greu de spus. Ne bucuram sa-i ajutam pe cei care vin la noi pentru terapie de cuplu sa se echilibreze emotional, sa-si recapete increderea in ei si bucuria de a trai.
Pregatire pentru divort
Inaintea divortului propriu-zis sunt luni, cateodata ani intregi de indoieli, discutii, framantari. Divortul reprezinta unul dintre evenimentele cu cel mai mare impact asupra vietii oamenilor. Schimbarile antrenate de procesul de separare/divort sunt multiple, de la modificarea cadrului familial la schimbarea locuintei, iar in cazul cuplurilor cu copii intervine si problema custodiei. Prinsi in propria lor suferinta si angrenati in numeroase formalitati juridice si unei alte surse de stres: preocuparea lor fata de binele copiilor. Gestionat cu grija, divortul poate reprezenta un moment de tranzitie catre o viata mai implinita pentru toti cei implicati.

In clinica TheMIND respectam principiile confidentialitatii si credem in comunicarea deschisa, bazata pe incredere si respect. Consilierea de cuplu nu are o reteta unica, valabila pentru oricine, tocmai de aceea luam in calcul particularitatile fiecarui cuplu care apeleaza la noi. Tinem cont de personalitatea fiecaruia, de nevoile si dorintele pe care le are de la viata si de la partenerul de cuplu.