Separator Background Tulburari Alimentare
Tulburari Alimentare

TULBURARI ALIMENTARE

Obezitate si controlul greutatii

La clinica The Mind, cu ajutorul psihoterapiei, vei invata sa te cunosti, vei putea face diferenta intre senzatia reala de foame si celelalte senzatii care te fac sa mananci. Psihoterapeutii nostri iti pot oferi o perspectiva corecta din care sa privesti mancarea, fara ca aceasta sa mai fie premiul tau de consolare, sau dusmanul tau.

Detalii »

Anorexie

Exista mai multi factori care contribuie la dereglarea comportamentului alimentar: anumite tendinte ale modei care determina convingerea ca trebuie sa fii slab ca sa fii atragator, atitudinea familiei si a anturajului, vulnerabilitatea emotionala si stima de sine scazuta.

Detalii »

Bulimie

Bulimicul mananca excesiv de mult fara sa simta senzatia de satietate, de obicei in momente de consum emotional si ulterior apare sentimentul de vinovatie si se autoculpabilizeaza. Ca sa scape de senzatia de vinovatie generata de faptul ca se alimenteaza in exces persoana afectata de bulimie vomita, ia laxative, diuretice sau face exercitii fizice intr-o maniera compulsiva.

Detalii »

Ortorexia si Pregorexia

Ortorexia – cand mancatul sanatos devine obsesie.
Pregorexia (anorexia gravidelor) – o problema reala in timpul sarcinii.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button