ARTICOL: TU AI NEVOIE DE PSIHOTERAPIE?

Ceea ce facem la THEMIND nu este pentru oamenii cu probleme grave sau deosebite, ci este pentru oameni obisnuiti.

Nu exista om care sa nu aiba perioade in care sa se simta confuz sau epuizat, care sa nu sufere din cauza celorlalti, sa nu fie ingrijorat de modul in care evolueaza cariera lui sau care sa se simta pe deplin multumit de el.

Multe dintre problemele pe care le ai, provin din faptul ca nu intelegi exact cum functioneaza mintea ta. Ganduri necontrolate care-ti apar automat, iti declanseaza emotii neplacute si te fac sa repeti mereu aceleasi greseli.

Verifica daca iti este simplu sa raspunzi la urmatoarele 8 intrebari:

  • De ce nu reusesc sa obtin ceea ce-mi doresc?
  • Cum sa fiu mai sigur pe mine si sa ma simt mai relaxat?
  • De ce nu ma pot bucura mai mult de ceea ce am?
  • De ce sufar atat de mult cand nu reusesc sa obtin ce vreau?
  • De ce unele lucruri ma ingrijoreaza atat de mult?
  • Cum de ma intimideaza oameni pe care eu nici macar nu-i plac?
  • Ce cariera mi s-ar potrivi de fapt?
  • De ce ajung mereu sa sufar si sa fiu gelos cand iubesc?

Cate dintre intrebari ti s-au parut usoare si ai simtit ca dai raspunsul corect fara ezitare?

Rezultatul psihoterapiei pe care noi o oferim este autocunoasterea. La TheMIND profesionisti cu competente profesionale inalte si mii de ore de experienta ii ajuta pe oameni sa fie mai puternici in fata problemelor cu care se confrunta, ii invata cum sa faca alegeri cat mai potrivite pentru ei si sa-si raspunda corect la intrebarile importante din viata lor.

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

Cum sa cresti un copil puternic?

Cum sa cresti un copil puternic?

Cat de mult au reusit parintii tai sa faca pentru tine, se vede atunci cand reusesti sa fii puternic fara sa fii agresiv, modest fara sa fii umil si mandru de tine fara sa fii arogant . Acum ca esti parinte, tu stii ce ai de facut sa cresti un copil puternic?

De ce se dau batuti oamenii

De ce se dau batuti oamenii

Exista momente in viata in care ne ciocnim de un esec si ne resemnam. Uneori ne pierdem increderea in noi, alteori ne temem de esecuri mai mult decat ne dorim succesul. Astazi v-am pregatit un mic grafic care ilustreaza cateva dintre motivele pentru care oamenii se dau batuti…

Arta de a vedea invizibilul

Arta de a vedea invizibilul

Ca psihologi si medici psihiatri suntem antrenati sa vedem ce se ascunde in spatele aparentelor, cu alte cuvinte stim sa vedem mai mult decat vor oamenii sa arate. A-i intelege pe ceilalti este un fel de “super-putere” care te ajuta sa ai alaturi oameni care ti se potrivesc, te fereste de anumite dezamagiri si de ce sa…

Call Now Button