ARTICOL: TU AI NEVOIE DE PSIHOTERAPIE?

Ceea ce facem la THEMIND nu este pentru oamenii cu probleme grave sau deosebite, ci este pentru oameni obisnuiti.

Nu exista om care sa nu aiba perioade in care sa se simta confuz sau epuizat, care sa nu sufere din cauza celorlalti, sa nu fie ingrijorat de modul in care evolueaza cariera lui sau care sa se simta pe deplin multumit de el.

Multe dintre problemele pe care le ai, provin din faptul ca nu intelegi exact cum functioneaza mintea ta. Ganduri necontrolate care-ti apar automat, iti declanseaza emotii neplacute si te fac sa repeti mereu aceleasi greseli.

Verifica daca iti este simplu sa raspunzi la urmatoarele 8 intrebari:

  • De ce nu reusesc sa obtin ceea ce-mi doresc?
  • Cum sa fiu mai sigur pe mine si sa ma simt mai relaxat?
  • De ce nu ma pot bucura mai mult de ceea ce am?
  • De ce sufar atat de mult cand nu reusesc sa obtin ce vreau?
  • De ce unele lucruri ma ingrijoreaza atat de mult?
  • Cum de ma intimideaza oameni pe care eu nici macar nu-i plac?
  • Ce cariera mi s-ar potrivi de fapt?
  • De ce ajung mereu sa sufar si sa fiu gelos cand iubesc?

Cate dintre intrebari ti s-au parut usoare si ai simtit ca dai raspunsul corect fara ezitare?

Rezultatul psihoterapiei pe care noi o oferim este autocunoasterea. La TheMIND profesionisti cu competente profesionale inalte si mii de ore de experienta ii ajuta pe oameni sa fie mai puternici in fata problemelor cu care se confrunta, ii invata cum sa faca alegeri cat mai potrivite pentru ei si sa-si raspunda corect la intrebarile importante din viata lor.

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

Cand Freud a fost intrebat “La ce se pricep oamenii cel mai bine?” a raspuns: “La iubire si la munca”. Cu toate astea, arareori asociem spontan iubirea cu munca. Adeseori munca este considerata o obligatie neplacuta, ne plac vacantele …

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Dar oare cati dintre ei reusesc sa inteleaga care este calea care-i va duce acolo si cati isi irosesc eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?

REZILIENTA EMOTIONALA

REZILIENTA EMOTIONALA

Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta emotionala este abilitatea cheie care ne ajuta sa facem fata greutatilor si ne este aliat atunci cand trebuie sa ne adaptam perioadelor de mari schimbari.

Call Now Button