ARTICOL: TESTUL EMOTIILOR

Tu cum stai cu emotiile?
Fa-ti in cateva secunde testul de mai jos sa vezi cat de bine stai cu balanta emotiilor cotidiene.Care este pentru tine cel mai important lucru pe parcursul unei zile? Daca gandesti ca multi dintre noi, atunci raspunsul este: “sa ma simt bine”. Responsabile de modul in care ne simtim sunt emotiile, asa ca merita toata atentia noastra.

 

Pe care dintre emotiile de mai jos le simti aproape zilnic?

 

 Emotii pozitive    Emotii negative
veselieingrijorare
relaxaretristete
optimismdescurajare
implinirefurie
pasiunesinguratate

Pentru ca la finalul zilei sa simti ca a fost o zi care a meritat sa fie traita, balanta emotiilor ar trebui sa incline mai mult spre emotiile pozitive.

Te-ai gandit vreodata care este emotia ta preferata? Dupa ce o alegi, te putem ajuta sa o simti cat mai des.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

Cum sa cresti un copil puternic?

Cum sa cresti un copil puternic?

Cat de mult au reusit parintii tai sa faca pentru tine, se vede atunci cand reusesti sa fii puternic fara sa fii agresiv, modest fara sa fii umil si mandru de tine fara sa fii arogant . Acum ca esti parinte, tu stii ce ai de facut sa cresti un copil puternic?

De ce se dau batuti oamenii

De ce se dau batuti oamenii

Exista momente in viata in care ne ciocnim de un esec si ne resemnam. Uneori ne pierdem increderea in noi, alteori ne temem de esecuri mai mult decat ne dorim succesul. Astazi v-am pregatit un mic grafic care ilustreaza cateva dintre motivele pentru care oamenii se dau batuti…

Arta de a vedea invizibilul

Arta de a vedea invizibilul

Ca psihologi si medici psihiatri suntem antrenati sa vedem ce se ascunde in spatele aparentelor, cu alte cuvinte stim sa vedem mai mult decat vor oamenii sa arate. A-i intelege pe ceilalti este un fel de “super-putere” care te ajuta sa ai alaturi oameni care ti se potrivesc, te fereste de anumite dezamagiri si de ce sa…

Call Now Button