ARTICOL: TESTUL EMOTIILOR

Tu cum stai cu emotiile?
Fa-ti in cateva secunde testul de mai jos sa vezi cat de bine stai cu balanta emotiilor cotidiene.Care este pentru tine cel mai important lucru pe parcursul unei zile? Daca gandesti ca multi dintre noi, atunci raspunsul este: “sa ma simt bine”. Responsabile de modul in care ne simtim sunt emotiile, asa ca merita toata atentia noastra.

 

Pe care dintre emotiile de mai jos le simti aproape zilnic?

 

 Emotii pozitive    Emotii negative
veselieingrijorare
relaxaretristete
optimismdescurajare
implinirefurie
pasiunesinguratate

Pentru ca la finalul zilei sa simti ca a fost o zi care a meritat sa fie traita, balanta emotiilor ar trebui sa incline mai mult spre emotiile pozitive.

Te-ai gandit vreodata care este emotia ta preferata? Dupa ce o alegi, te putem ajuta sa o simti cat mai des.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Dar oare cati dintre ei reusesc sa inteleaga care este calea care-i va duce acolo si cati isi irosesc eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?

REZILIENTA EMOTIONALA

REZILIENTA EMOTIONALA

Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta emotionala este abilitatea cheie care ne ajuta sa facem fata greutatilor si ne este aliat atunci cand trebuie sa ne adaptam perioadelor de mari schimbari.

Obstacolele psihologice care-i limiteaza pe angajati

Obstacolele psihologice care-i limiteaza pe angajati

Multe dintre obstacolele care stau in calea performantei companiilor sunt generate de erorile cognitive sau de blocajele emotionale ale angajatilor. Pentru cei din HR, este important sa stie ce sta la baza celor mai uzuale blocaje mentale.

Call Now Button