Terapie de Cuplu

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

 

Terapia de cuplu va poate ajuta atunci cand conflictele apar pentru ca aveti sperante si asteptari neimplinite de partenerul cu care sunteti intr-o relatie. Din pacate insa apar des dezamagiri legate de noi sau de partener. Intr-o relatie partenerii trec uneori prin crize personale, care se rasfrang asupra cuplului. Pentru unii aceste crize imbogatesc si intaresc legatura dintre ei, in timp ce altii le resimt ca fiind coplesitoare si aduc relatia in pragul destramarii.

Terapeutul de cuplu nu judeca si nu este de partea unuia dintre parteneri, ci doar ajuta la „vindecarea” relatiei sau te ajuta sa descoperi ceea ce iti doresti cu adevarat. Unul dintre scopurile terapiei de cuplu este de a scoate la iveala si aspecte problematice legate de propria persoana care nu au legatura directa cu partenerul.

Printre motivele uzuale pentru care se apeleaza la consiliere de cuplu sunt:

  • certurile frecvente
  • infidelitatea
  • dorinta de a avea copii neimpartasita de ambii parteneri
  • insatisfactia sexuala
  • gelozia
  • violenta verbala sau fizica

Cu ajutorul psihoterapiei de cuplu partenerii pot analiza cu mai multa claritate impasul in care se afla. In urma sedintelor de consiliere de cuplu invatati sa comunicati mai sincer si mai usor. Specialistii nostri va pot ajuta sa  puneti in cuvinte ceea ce pana atunci parea imposibil sau greu de spus.

In clinica TheMIND respectam principiile confidentialitatii si credem in comunicarea deschisa, bazata pe incredere si respect. Consilierea de cuplu nu are o reteta unica, valabila pentru oricine, tocmai de aceea luam in calcul particularitatile fiecarui cuplu care apeleaza la noi. Tinem cont de personalitatea fiecaruia, de nevoile si dorintele pe care le are de la viata si de la partenerul de cuplu. Ne bucuram sa-i ajutam pe cei care vin la noi pentru terapie de cuplu sa se echilibreze emotional, sa-si recapete increderea in ei si bucuria de a trai.

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button