SERVICIILE NOASTRE

Psihiatrie

Medicii nostri gasesc cel mai potrivit tratament pentru fiecare pacient, evaluand cu toata atentia aspectele importante din viata acestuia. La noi primesti explicatii clare si complete despre cum sa gestionezi cat mai bine problema cu care te confrunti. Tratamentul medicamentos este ajustat pe parcurs pentru a diminua cat mai mult orice efecte nedorite. Tratam oameni nu boli.

Citeste mai departe »

Psihoterapie

Invata sa schimbi in bine lucruri importante din viata ta. Ganduri care-ti apar automat si-ti fac rau, comportamente pe care ai tendinta sa le repeti desi ti-ai dori sa le schimbi, suferinta in fata esecurilor sau a pierderilor, o problema pe care o ai cu partenerul de viata sau cu copilul, sunt lucruri pe care le poti rezolva la noi.

Citeste mai departe »

Evaluare Psihologica

La noi evaluarea psihologica este facuta de un psiholog specializat in acest domeniu. Vei primi un raport psihologic in 5 puncte: temperament, trasaturi clinice, riscuri, puncte forte, recomandari. In urma acestei testari veti primi si un aviz psihologic.

Citeste mai departe »

Depresie

Depresia duce la aparitia unei senzatii acute de tristete, speranta dispare si totul pare inutil. Iti pierzi bucuria de a trai, puterea de munca si sanatatea. Nu trebuie sa treci singur prin asta. Echipa noastra formata din medici psihiatri si pihologi, cu experienta in tratarea eficienta a depresiei, sunt pregatiti sa te ajute.

Citeste mai departe »

Anxietate si Atac de Panica

Anxietatea te face sa simti o neliniste permanenta, ingrijorari chinuitoare, sau o frica intensa nejustificata. In functie de nevoile si dorintele tale, tratamentul nostru include psihoterapie pentru schimbarea modelului de gandire, tehnici de relaxare, dar si medicatie eficienta in tratarea anxietatii generalizate sau a atacului de panica.

Citeste mai departe »

Tulburari Alimentare

Dintr-un lucru absolut necesar vietii, mancarea s-a transformat in dusmanul tau. Psihoterapeutii nostri iti ofera o perspectiva corecta din care sa privesti mancarea, fara ca ea sa mai fie premiul tau de consolare sau ceva ce-ti face rau. Poate ai incercat de multe ori zadarnic sa controlezi asta, dar putem sa incercam din nou impreuna si vom reusi.

Citeste mai departe »

Dependente

Scopul nostru este sa-i ajutam pe cei care apeleaza la noi sa invinga dependenta si sa mentina abstinenta pe termen lung. De-a lungul anilor am conceput cu multa grija un program de tratament individualizat care combina terapia individuala si medicatia, cu tehnici moderne de control al impulsului.

Citeste mai departe »

Dezvoltare Personala si Coaching Psihologic

Dezvoltarea emotionala te ajuta sa fii mai rezistent in fata dificultatilor vietii, sa-ti stabilesti teluri ambitioase si sa obtii ceea ce-ti doresti. Daca nu reusesti sa interpretezi corect emotiile pe care le simti, acestea iti pot afecta modul in care gandesti, iti saboteaza cariera, relatiile cu cei apropiati sau starea de bine.
Pentru ca tu vrei mai mult iar noi suntem specializati in oameni.

Citeste mai departe »

Pentru Copii si Parinti

Suntem pregatiti sa-i ajutam pe copii si adolescenti sa-si dezvolte gandirea orientata pe solutie si sa-si controleze emotiile negative. Ii antrenam sa fie puternici in fata esecurilor, sa nu se lase influentati de anturaj si sa invete sa faca alegeri cat mai bune pentru ei. Ii sustinem pe parinti in efortul lor de a-si invata copilul cum sa obtina ceea ce-si doreste in viata. Rolul unui parinte nu este sa-l fereasca de provocari, ci sa-l pregateasca sa le infrunte cu succes.

Citeste mai departe »

Terapie Online

Prin serviciile noastre online am ajutat de-a lungul timpului sute de oameni care aveau nevoie de noi, dar nu aveau cum sa vina in clinica noastra. Chiar daca traiesti in strainatate sau in provincie putem sa-ti oferim tot sprijinul nostru prin sedintele tinute pe SKYPE. O intreaga echipa de medici psihiatri si psihoterapeuti cu experienta sunt la un click distanta de problema cu care te confrunti. Oriunde te afli putem sa fim aproape de tine.

Citeste mai departe »

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti