SERVICIILE NOASTRE

Servicii Psihiatrie

Servicii Psihiatrie

Medicii nostri gasesc cel mai potrivit tratament pentru fiecare pacient, evaluand cu toata atentia aspectele importante din viata acestuia. La noi primesti explicatii clare si complete despre cum sa gestionezi cat mai bine problema cu care te confrunti. Tratamentul medicamentos este ajustat pe parcurs pentru a diminua cat mai mult orice efecte nedorite. Tratam oameni nu boli.

Detalii »

Servicii Psihoterapie

Servicii Psihoterapie

Invata sa schimbi in bine lucruri importante din viata ta. Ganduri care-ti apar automat si-ti fac rau, comportamente pe care ai tendinta sa le repeti desi ti-ai dori sa le schimbi, suferinta in fata esecurilor sau a pierderilor, o problema pe care o ai cu partenerul de viata sau cu copilul, sunt lucruri pe care le poti rezolva la noi.

Detalii »

Evaluare Psihologica

Evaluare Psihologica

La noi evaluarea psihologica este facuta de un psiholog specializat in acest domeniu. Vei primi un raport psihologic in 5 puncte: temperament, trasaturi clinice, riscuri, puncte forte, recomandari. In urma acestei testari veti primi si un aviz psihologic.

Detalii »

Tratare Depresie

Tratare Depresie

Depresia duce la aparitia unei senzatii acute de tristete, speranta dispare si totul pare inutil. Iti pierzi bucuria de a trai, puterea de munca si sanatatea. Nu trebuie sa treci singur prin asta. Echipa noastra formata din medici psihiatri si pihologi, cu experienta in tratarea eficienta a depresiei, sunt pregatiti sa te ajute.

Detalii »

Anxietate si Atac de Panica

Anxietate si Atac de Panica

Anxietatea te face sa simti o neliniste permanenta, ingrijorari chinuitoare, sau o frica intensa nejustificata. In functie de nevoile si dorintele tale, tratamentul nostru include psihoterapie pentru schimbarea modelului de gandire, tehnici de relaxare, dar si medicatie eficienta in tratarea anxietatii generalizate sau a atacului de panica.

Detalii »

Tulburari Alimentare

Tulburari Alimentare

Dintr-un lucru absolut necesar vietii, mancarea s-a transformat in dusmanul tau. Psihoterapeutii nostri iti ofera o perspectiva corecta din care sa privesti mancarea, fara ca ea sa mai fie premiul tau de consolare sau ceva ce-ti face rau. Poate ai incercat de multe ori zadarnic sa controlezi asta, dar putem sa incercam din nou impreuna si vom reusi.

Detalii »

Dezvoltare Personala si Coaching Psihologic

Dezvoltare Personala si Coaching Psihologic

Dezvoltarea emotionala te ajuta sa fii mai rezistent in fata dificultatilor vietii, sa-ti stabilesti teluri ambitioase si sa obtii ceea ce-ti doresti. Daca nu reusesti sa interpretezi corect emotiile pe care le simti, acestea iti pot afecta modul in care gandesti, iti saboteaza cariera, relatiile cu cei apropiati sau starea de bine.
Pentru ca tu vrei mai mult iar noi suntem specializati in oameni.

Detalii »

Pentru Copii si Parinti

Pentru Copii si Parinti

Suntem pregatiti sa-i ajutam pe copii si adolescenti sa-si dezvolte gandirea orientata pe solutie si sa-si controleze emotiile negative. Ii antrenam sa fie puternici in fata esecurilor, sa nu se lase influentati de anturaj si sa invete sa faca alegeri cat mai bune pentru ei. Ii sustinem pe parinti in efortul lor de a-si invata copilul cum sa obtina ceea ce-si doreste in viata. Rolul unui parinte nu este sa-l fereasca de provocari, ci sa-l pregateasca sa le infrunte cu succes.

Detalii »

Servicii Terapie Online

Servicii Terapie Online

Prin serviciile noastre online am ajutat de-a lungul timpului sute de oameni care aveau nevoie de noi, dar nu aveau cum sa vina in clinica noastra. Chiar daca traiesti in strainatate sau in provincie putem sa-ti oferim tot sprijinul nostru prin sedintele tinute pe SKYPE. O intreaga echipa de medici psihiatri si psihoterapeuti cu experienta sunt la un click distanta de problema cu care te confrunti. Oriunde te afli putem sa fim aproape de tine.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button