Psihoterapie Divort

PSIHOTERAPIE PENTRU DIVORT

 

Divortul sau separarea de partenerul de viata poate sa fie una dintre cele mai dificile si mai traumatizante experiente. Oamenii se simt de multe ori coplesiti de durere, vinovatie, furie, frica, gelozie sau regrete.

Consilierea psihoterapeutica este deosebit de benefica pentru cei care-si doresc sa depaseasca cat mai repede aceasta etapa dificila din viata lor. Chiar daca divortul a fost initiat de catre ei sau de catre cealalta persoana, oamenii care s-au separat, recunosc ca viata lor si a celor din jurul lor a fost profund afectata. Au aparut griji suplimentare si tulburari emotionale, cateodata greu de imaginat de catre cei care nu au trecut printr-o astfel de experienta.

Suntem pregatiti sa te ajutam sa-ti recapeti echilibrul emotional si sa-ti folosesti toate resursele pentru a incepe o noua etapa din viata ta. Terapia te va ajuta sa depasesti suferinta, sentimentele negative si sa dai un alt sens vietii tale de acum incolo. De-a lungul anilor, i-am ajutat pe cei care au apelat la noi sa transforme despartirea intr-o oportunitate de a se dezvolta, de a deveni mai puternici, mai intelepti si chiar mai fericiti decat au fost pana atunci. Tot ce intelegi in cadrul terapiei te va ajuta in viitoarele tale relatii.

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button