Psihoterapie Copii

PSIHOTERAPIE COPII

 

Ai un copil, ai o responsabilitate. Cu siguranta, iti doresti pentru copilul tau cea mai buna educatie, iti doresti sa se dezvolte cat mai mult, sa aiba ca adult o situatie financiara buna, o viata implinita, sa traiasca cu pasiune si sa se bucure de tot ce are.

Esti insa la fel de sigur de importanta rolului pe care il ai tu in dezvoltarea si fericirea copilului tau? Intelegi exact cum comportamentul tau are consecinte pozitive sau negative pe termen lung asupra fiului sau fiicei tale? Oricat de bine intentionat ai fi ca parinte si oricat te straduiesti, cateodata, fara ajutorul unui specialist, pur si simplu nu poti sa iti  dai seama ce impact vor avea toate actiunile tale asupra copilului.

Profesionistii nostri sunt pregatiti sa te sustina atunci cand copilul tau este intr-un impas, atunci cand banuiesti ca sufera sau nu ii este bine si vrei sa-l ajuti, sau cand vrei sa-i dai sansa de a se dezvolta emotional cat mai bine. De cele mai multe ori oamenii apeleaza la noi cand simt ca se afla intr-o situatie dificila, si ne-am specializat in a-i invata cum sa o depaseasca si cum sa-i faca fata si pe viitor.

Citeste mai multe informatii pe site-ul nostru dedicat copiilor, adolescentilor si parintilor: www.consilierepsihologicacopii.ro

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button