Psihoterapie pentru Boli Cronice si Afectiuni Oncologice

PSIHOTERAPIE PENTRU BOLI CRONICE
SI AFECTIUNI ONCOLOGICE

 

Lupta cu boala cronică sau o afectiune oncologica poate semăna cu un drum pieptiș pe care înaintăm anevoios, depășind obstacole la care înainte nici nu ne-am fi gândit, fiind constrânși la schimbări de viață pe care nu le-am dorit.

Este un proces dificil, cu impact emoțional puternic.
Putem avea senzația că trăim într-un montaigne russe de sentimente, trecând de la negare (nu cred că e adevărat ce mi se întâmplă) la furie (de ce eu? de ce tocmai mie?), de la tristețe (simt că am pierdut ceva pentru totdeauna, niciodată nu va mai fi ca înainte), la singurătate (sunt o povară pentru ceilalți) și teamă (ce se va întâmpla cu mine mai departe?).

La capătul acestui drum deloc ușor, dar necesar, se află liniștea, împăcarea. Se află acceptarea, trăită nicidecum ca o stare pasivă de resemnare, ci ca o atitudine realistă de a privi situația în care ne aflăm și a face tot ceea ce ne stă în putință pentru ca mâine să ne fie mai bine.

Psihoterapeuții noștri însoțesc cu succes persoanele aflate pe acest drum. Știm cât îți este de greu uneori și, chiar dacă nimeni nu poate parcurge acest drum în locul tău, te vom însoți cu căldură și empatie, te vom încuraja să accesezi resursele profunde și să dai un sens emoțiilor cu care te confrunți. Pentru ca mâine să îți fie mai bine!

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button