Separator Background Psihoterapie
Psihoterapie

SERVICII PSIHOTERAPIE

Psihoterapie individuala

In viata oricarui om exista momente in care simte nefericit, nemultumit de viata pe care o are, este anxios si ingrijorat sau blocat intr-o anumita situatie din care vrea sa iasa. Psihoterapia ii ajuta pe oameni sa-si schimbe anumite comportamente cu altele mai eficiente si mai benefice pentru ei si clarifica aspecte din viata lor care pot cauza stari conflictuale.

Detalii »

Terapie de cuplu

Intr-un cuplu, relatia dintre parteneri este foarte complexa. Fiecare dintre ei traieste lucrurile intr-un mod unic, are dorinte si nevoi proprii si sentimente legate de situatii din trecut care-l influenteaza in prezent. Consilierea de cuplu ii ajuta pe cei care apeleaza la noi sa depaseasca problemele de comunicare, insatisfactia si resentimentele.

Detalii »

Tulburari ale vietii sexuale

Dinamica sexuala dintre parteneri poate fi influentata negativ de factori psihici sau fizici si afecteaza in egala masura atat barbatii, cat si femeile. Calitativ, nemultumirea este asociata cu lipsa senzatiei de placere, iar din punct de vedere cantitativ de cele mai multe ori vorbim despre scaderea dorintei sexuale intre parteneri.

Detalii »

Psihoterapie divort

Divortul sau separarea de partenerul de viata poate sa fie una dintre cele mai dificile si mai traumatizante experiente. Oamenii se simt de multe ori coplesiti de durere, vinovatie, furie, frica, gelozie sau regrete.

Detalii »

Psihoterapie pentru boli cronice si afectiuni oncologice

Lupta cu boala cronică sau o afectiune oncologica poate semăna cu un drum pieptiș pe care înaintăm anevoios, depășind obstacole la care înainte nici nu ne-am fi gândit, fiind constrânși la schimbări de viață pe care nu le-am dorit.

Detalii »

Consiliere psihologica

La consiliere psihologica se apeleaza in momente de cumpana, de impas, atunci cand anumite situatii din viata unei persoane ii genereaza frustrari, stres, sau stari de nemultumire si confuzie.In plus, acesta poate sa stimuleze dezvoltarea personala si poate sa creasca gradul de autocunoastere pe care-l are o persoana.

Detalii »

Psihoterapie copii

Ai un copil, ai o responsabilitate. Cu siguranta, iti doresti pentru copilul tau cea mai buna educatie, iti doresti sa se dezvolte cat mai mult, sa aiba ca adult o situatie financiara buna, o viata implinita, sa traiasca cu pasiune si sa se bucure de tot ce are.

Detalii »

Consiliere pentru parinti

Ca parinti, invatam si ne dezvoltam abilitatile in timp, exact ca si copiii: cum sa invatam din greseli, sa ramanem optimisti, sa ne gasim echilibrul functional si emotional, sa intelegem cat mai multe despre copii, sau sa construim in familie relatii suportive pline de afectiune.

Detalii »

Consiliere pe Skype pentru parinti

De cele mai multe ori mamele apeleaza la noi cand simt ca se afla intr-o situatie dificila si ne-am specializat in a le invata cum sa o depaseasca si cum sa se descurce cat mai bine si pe viitor.
Cum te ajutam? Poti face o programare pentru o consiliere online la unul dintre profesionistii nostri atunci cand ai nevoie de raspuns la intrebari.

Detalii »

 

*Disclaimer: Rezultatele prezentate nu sunt garantate si pot varia de la persoana la persoana.

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button