INTELIGENTA EMOTIONALA

 

Daca atunci cand eram copii era considerat de ajuns sa hranesti, sa imbraci si sa educi un copil, in contextul actual aceste lucruri nu mai sunt suficiente. Daca dorim sa ne crestem copiii in asa fel incat sa devina adulti care sa se simta impliniti si care stiu sa se bucure de viata, inteligenta emotionala este un aspect care trebuie luat in considerare.

Ce este inteligenta emotionala? Generic, este capacitatea unei persoane de a trai mai bine. Unui om, inteligenta emotionala ii da curaj dar si moderatie, ii creste rezistenta in fata esecurilor, ii creste increderea in el si-i face pe ceilalti sa-l admire si sa-l urmeze. Nu intamplator toti marii lideri, de la cei spirituali pana la cei care au performat spectaculos in afaceri, au o inteligenta emotionala extrem de ridicata. S-a demonstrat ca potentialul nostru de a face fata situatiilor cat mai variate, de a ne controla impulsurile si emotiile negative, este de patru ori mai important decat coeficientul de inteligenta, atunci cand trebuie sa facem fata cu succes celor mai dificile situatii de viata.

Din ce este constituita inteligenta emotionala? Din abilitatile:

• de a persevera indiferent de dificultati
• de a-si intelege emotiile
• de a intelege emotiile si sentimentele celorlati
• de a rezista tentatiilor atunci cand vrei sa-ti atingi un scop
• de a actiona conform nevoilor tale
• de a trai asumat si armonios alaturi de ceilalti

Specialistii de la The MIND sunt pregatiti sa va ofere consiliere psihologica in vederea dezvoltarii inteligentei emotionale, sau cu alte cuvinte sa va pregateasca copilul pentru a deveni un adult puternic, care-si foloseste eficient resursele si stie sa se bucure de viata.

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button