ADHD DEFICIT DE ATENTIE

 

Exista copii mai energici decat altii, care par a fi tot timpul in miscare. Surplusul de energie, impulsivitatea si neatentia ii fac sa intre adesea in bucluc.

Situatiile problematice cu care acesti copii se confrunta cel mai frecvent sunt: performante scolare sub potentialul lor real, dificultati de integrare scolara, relatii dificile copil-parinte, dar şi cu ceilalti copii. Fara interventie specializata, un astfel de copil poate ajunge sa isi piarda incredrea in sine si in ceilalti si sa fie respins de cei din jur.

Va propunem metode de interventie adresate copiilor cu hiperactivitate si deficit de atentie (ADHD). Prin tehnici de terapie prin joc si terapii comportamentale vom aborda urmatoarele directii:

• cresterea increderii in sine a copilului
• a-l invata sa respecte regulile si sa-si asume responsabilitati
• dezvoltarea empatiei si a abilitatilor sociale
• a-l invata sa colaboreze cu ceilalti, sa-si astepte randul si sa finalizeze sarcinile incepute
• autocunoastere si dezvoltarea autocontrolului

Specialistii de la The MIND sunt pregatiti sa-l ajute pe copilul tau si sa-i ofere tratamentul potrivit, in scopul unei vieti personale si sociale cat mai implinite.

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button