Separator Background Consiliere Psihologica pentru Copii si Parinti
Consiliere Psihologica pentru Copii si Parinti

CONSILIERE PSIHOLOGICA
PENTRU PARINTI SI COPII

dezvoltare personala pentru copii

DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII

Ca parinte iti doresti pentru copilul tau tot ce poate fi mai bun. Sa fie educat si sa se dezvolte cat mai mult, sa nu aiba griji financiare. Vrei sa ajunga un adult care se simte implinit, sa-si traiasca viata cu pasiune si sa se bucure de tot ce are. Cum se poate ajunge la asta? Specialistii nostri in dezvoltarea personala a copilului te pot ajuta sa cresti un copil puternic, care o sa se descurce singur atunci cand nu o sa poti sa-i fii alaturi.

terapie pentru copii

TERAPIE PENTRU COPII

De multe ori copilul nu reuseste sa-si exprime prin cuvinte problemele emotionale si isi manifesta indirect suferinta sau nemultumirea:
…e deseori trist, ingrijorat sau ii este frica
…isi petrece majoritatea timpului singur, in loc sa stea cu prietenii sau familia
…este hiperactiv, impulsiv si intra adesea in probleme
…are comportament autodistructiv sau cateodata agresiv fata de ceilalti

Este responsabilitatea ta ca parinte sa nu neglijezi acest gen de semnale si sa apelezi la un profesionist, pentru a evita consecintele pe termen lung.

 

dezvoltare personala pentru adolescentiDEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADOLESCENTI 

Sunt cu siguranta o multime de lucruri la care te gandesti daca esti parintele unui adolescent:
… poate te gandesti ca-ti doresti ca el sa fie fericit si sa aiba succes in viitor
… sau te gandesti ingrijorat la rezultatele lui scolare
… sau iti dai seama ca este din ce mai independent si parca stiti din ce in ce mai putine lucruri despre el
Indiferent daca adolescentul tau este mai mult sau mai putin rebel, suntem pregatiti sa-l invatam cum sa-si atinga obiectivele si sa nu se lase afectat de influenta nu intotdeauna benefica a celorlalti.

 

 

terapie pentru adolescentiTERAPIE PENTRU ADOLESCENTI

Adolescenta este de multe ori o perioada dificila, cu provocari unice pentru fiecare persoana in parte. Schimbarile fizice, lupta pentru independenta, presiunea grupului si o identitate in curs de dezvoltare, sunt provocarile acestei perioade. Adolescentul incearca sa le faca fata si de multe ori apar manifestari si comportamente care-l pun in pericol si care pe buna dreptate, provoaca ingrijorarea parintilor. Suntem pregatiti sa va ajutam cu solutii potrivite pentru problemele acestei perioade.

 

consiliere pentru parintiCONSILIERE PENTRU PARINTI

Ca parinti, invatam si ne dezvoltam abilitatile in timp, exact ca si copiii: cum sa invatam din greseli, sa ramanem optimisti, sa ne gasim echilibrul functional si emotional, sa intelegem cat mai multe despre copii, sau sa construim in familie relatii suportive pline de afectiune.

 

Nu te afli in Bucuresti sau timpul nu-ti permite sa vii in clinica noastra? Iti oferim varianta de  terapie online, prin Skype. Citeste mai mult.

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button