INFOGRAFIC: Obstacolele psihologice care-i limiteaza pe angajati

Multe dintre obstacolele care stau in calea performantei companiilor sunt generate de erorile cognitive sau de blocajele emotionale ale oamenilor din organizatie.

Pentru un profesionist din HR, sa-i ajute pe ceilalti sa-si foloseasca la maxim potentialul si talentul, este una dintre cele mai dificile si complexe sarcini. Pentru a putea face asta, un pas important este sa inteleaga ce sta de fapt la baza celor mai frecvente blocaje mentale si emotionale ale angajatilor.

DOREȘTI O OFERTA?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Dar oare cati dintre ei reusesc sa inteleaga care este calea care-i va duce acolo si cati isi irosesc eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?

REZILIENTA EMOTIONALA

REZILIENTA EMOTIONALA

Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta emotionala este abilitatea cheie care ne ajuta sa facem fata greutatilor si ne este aliat atunci cand trebuie sa ne adaptam perioadelor de mari schimbari.

MENTAL HEALTH AT WORK

MENTAL HEALTH AT WORK

Ai observat cum în ultima vreme ne tot reinventăm lumea și trasăm alte repere privind “noua normalitate”? Impreună cu noi, vă veți putea configura hărțile mentale pentru prezent și viitor și puteti crea un Business Inteligent Emotional.

Call Now Button