Separator Background Evaluare Psihologica
Evaluare Psihologica
Evaluare Psihologica

EVALUARE PSIHOLOGICA

 

Dacă vrei sa descoperi mai multe despre:

  • cum functioneaza psihicul tau
  • structura ta de personalitate si temperamentul pe care il ai
  • in ce arhetip psihologic te incadrezi cel mai bine si ce inseamna asta pentru viata ta de zi cu zi
  • care sunt punctele tale forte, dar si limitarile pe care le mai ai de depasit
  • eventuale riscuri pe care le presupune modelul tau psihologic

Descoperind aceste lucruri despre tine, vei putea sa faci fata mai bine provocarilor din viata ta, relatiilor tale si vei depasi obstacolele de natura emotionala sau psihologica.

Evaluare psihologica de specialitate

Evaluarea psihologica se adreseaza adultilor, adolescentilor, copiilor si familiilor acestora, indiferent de mediul cultural din care provin, care au probleme comportamentale, emotionale sau isi doresc sa se dezvolte personal. Accentul este pus pe clarificarea zonelor cu probleme, identificarea resurselor si abilitatilor existente, dezvoltarea unor obiective realiste si pe furnizarea unui tratament personalizat. Intreaga evaluare psihologica rezulta din analiza datelor biografice, testelor psihologice, interviului clinic.

Evaluarea Psihologica va fi realizata de un profesionist in domeniu. Vei primi un raport de screening psihologic, in 5 puncte, asupra personalitatii tale: temperament, trasaturi clinice, riscuri, puncte forte, recomandari.

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button