Separator Background Dezvoltare Personala
Dezvoltare Personala si Coaching Psihologic

DEZVOLTARE PERSONALA
SI COACHING PSIHOLOGIC

Anxietate de performanta

Te regăsești frecvent în situații în care te sperie gândul de a susține un examen, un interviu sau ai o teama excesiva de a vorbi in public? Ti se intampla adesea să te cuprindă panica în zilele sau orele de dinaintea unui examen, a unei prezentari sau a unui interviu, până în punctul în care sa nu te mai poti concentra?

Detalii »

Coaching psihologic

Ai căutat până acum un serviciu care să ți se potrivească. Din ce ai citit, psihoterapia nu ti se potriveste: pare un demers prea lung și poate prea profund, iar tu nu ai nevoie ”să sapi” atât de adânc. Nici abordarea coachingului nu te satisface: șabloanele folosite par să fie prea superficiale, iar tu ai nevoie de mai mult.

Detalii »

Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala ne ajuta sa stim cum sa ne gestionam emotiile si cum sa comunicam eficient cu ceilalti in asa fel incat sa ne indeplinim scopurile. Majoritatea calitatilor necesare pentru a avea o viata implinita pe care sa o traim cu bucurie sunt de natura emotionala. Este foarte important sa intelegem ce sunt emotiile si cum ne influenteaza ele viata.

Detalii »

Managementul stresului

Stresul este reactia naturala care apare ca raspuns la confruntarea unei persoane cu anumite cerinte, la oboseala prelungita, experiente dureroase, sau situatii dificile cu miza mare pentru persoana in cauza. Cele mai uzuale motive pentru care oamenii apeleaza la tehnici de managementul stresului sunt: cerinte greu de indeplinit la locul de munca, conflictele interioare, neintelegerile cu partenerul de viata, familia, sau prietenii apropiati, schimbari majore ca – divortul, pierderea locului de munca, decesul unei persoane dragi.

Detalii »

Managementul furiei

Managementul furiei este un proces in care inveti sa recunosti mecanismele ce declanseaza furia si metode cu care poti actiona practic si sanatos in situatiile respective. Managementul furiei nu incearca sa te tina departe de furie si nici nu incureajeaza sa o pastrezi in tine, pentru ca aceasta e o emotie sanatoasa atunci cand o traiesti intr-un context corespunzator.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button