Separator Background Depresie
Depresie

TRATARE DEPRESIE

Tratament depresie

Depresia este o tulburare care duce la aparitia unei senzatii acute de tristete sau de pierdere a sperantei pentru o perioada indelungata de timp si afecteaza bucuria de a-ti trai viata, capacitatea de munca si sanatatea. Predispozitia genetica, impreuna cu evenimente de viata stresante, afectiuni medicale, administrarea de medicamente, nasterea recenta si alti factori pot determina un dezechilibru al anumitor substante chimice din creier ducand la aparitia depresiei.

Detalii »

Tratament depresie postpartum

Atunci cand devii mama, indiferent daca este pentru prima oara sau nu, zilele, saptamanile si cateodata lunile care urmeaza nasterii pot fi pe cat de fericite pe atat de extenuante. Multe mame experimenteaza schimbari majore de stare care pot aduce depresii severe, cunoscute si sub numele de depresii postpartum (post-natale). Sentimentele de tristete si anxietate dupa o nastere sunt cu mult mai comune decat isi imagineaza oamenii.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button