Separator Background Dependente
Dependente

TERAPIE PENTRU DEPENDENTE

Dependenta de alcool

Dependenta de alcool este o boala care consta intr-o nevoie puternica de a bea si incapacitatea persoanei de a se opri din consum in momentul in care apar probleme provocate de alcool.

Detalii »

Dependenta de marijuana

Dependenta de marijuana duce la perturbari in sfera cognitiva, emotionala si psihosociala. Canabisul este extras dintr-o planta si se consuma atat ca preparat uscat (marihuana), cat si ca rasina (hasis), ambele se fumeaza in amestec cu tutunul.

Detalii »

Dependenta de tutun

Obiceiul de a fuma este incurajat social. Anturajul, grupul de prieteni, partenerul de viata sau in unele cazuri preluarea comportamentului parintilor ii fac pe oameni ca, atunci cand isi aprind o tigara, sa aibe un sentiment de apartenenta.

Detalii »

Dependenta de jocuri de noroc

Programul de tratament pentru dependenta de jocuri de noroc are la baza anumite tehnici terapeutice a caror eficacitate a fost demonstrata de studii internationale (rata de succes intre 50% – 80% din cazuri) si probata de experienta specialistilor The MIND in lucrul lor cu persoanele dependente de jocuri de noroc.

Detalii »

Dependenta de etnobotanice

Sunt substante nou sintetizate, insuficient cercetate, de cele mai multe ori fiind vorba de derivati amfetaminici si canabinoizi sintetici. Adesea aceste substante s-au dovedit mai nocive si adictive decat unele substante interzise de mare risc iar consumul si abuzul genereaza numeroase decese.

Detalii »

Dependenta de calculator

Dependenta de utilizarea calculatorului este o patologie relativ nou aparuta, ca urmare a evolutiei tehnice si a reorganizarii modului de viata al oamenilor in functie de tehnica informatica.

Detalii »

Dependenta de cocaina

Cocaina este o substanta adictiva iar consumatorii prezinta mari dificultati in a reveni la un consum controlat, odata ce au ajuns la dependenta.

Detalii »

Dependenta de halucinogene

Substantele halucinogene produc schimbari asupra perceptiilor, mai ales cele vizuale, de la distorsiuni si iluzii pana la adevarate halucinatii.

Detalii »

Dependenta de amfetamine

Amfetaminele sunt cele mai folosite stimulente. Dependenta de aceste droguri se instalează rapid, determinând creşterea masiva a dozelor. Se pare că dependenţa de stimulente este mai mult psihologică decât fizică, deşi dovezi recente sugerează existenţa unor posibile modificări pe termen lung la nivelul sistemului nervos.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button