CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Wellbeing Mind & Body

ABONAMENT de WELLBEING 2022

Stare de bine, sanatate si mentinerea echilibrului dintre munca si viata personala

Atunci cand viața devine tot mai incarcată cu sarcini la job si lucruri de rezolvat acasa, primul lucru pe care tindem sa-l sacrificam este grija fata de propria persoana desi, procedand asa ne scadem sansele de a face fata cu succes provocarilor.

Alaturi de noi, veti afla ce aveti de facut pentru a va pastra starea de bine si sanatatea si veti primi instrumente care sa va ajute sa va mentineti puterea de munca si capacitatea de a performa. Chiar si in perioadele dificile sau cu efort intens, exista lucruri care va pot ajuta sa nu lasati emotiile sa va copleseasca ratiunea, sa va pastrati calmul si sa va relaxati.


WEBINARII
  • Știința fericirii
  • Tehnici de relaxare
  • Sănătate emoțională
  • Mindfulness

*Temele de mai sus sunt doar câteva exemple. Putem crea si alte webinarii pe teme de interes pentru oamenii din organiziția voastră.

GHID DE WELLBEING

Newsletter lunar cu recomandări bazate pe stiințele cognitive, psihologie si neuroștiințe

  • Tehnici pentru pentru Work-Life Balance
  • Tips & Tricks pentru folosirea aplicatiei de self-help
  • Instrumente pentru crearea unui Mindset Pozitiv
  • Resurse pentru dezvoltarea Inteligenței Emotionale
PILATES, STRECHING & YOGA

Pentru companiile preocupate de sănătatea fizica a oamenilor din organizația lor, am făcut un parteneriat cu Activero. Astfel, oferim clienților noștri accesul la o librărie cu peste 100 de ore de Pilates, Stretching și Yoga. Clasele conțin exerciții care se adresează celor mai frecvente probleme care apar în urma muncii la birou: tensiune în zona gatului, dureri lombare sau articulare. Incluse in rutina saptamânală, exercițiile sunt concepute pentru tonificarea întregii musculaturi, ajută la dobandirea stării de bine si a echilibrului emoțional.VERONICA Martinoiu
Sunt fondatoarea Activero, o platformă de wellness dedicată stării de bine a corpului si minții. Sunt instructor de Pilates, technician nutriționist si trainer Total Barre. Totul a inceput la vârsta de 18 ani când am renunțat la visul de a continua o cariera în balet din cauza unei hernii de disc din zona cervicală. De atunci, încerc să ofer și altor oameni beneficiile fizice si mentale pe care le-am descoperit practicand Yoga si Pilates.
ANCA Amariei
Alături de mine, puteți descoperi ce înseamnă mindfulness si arta de a te bucura de viață în fiecare zi. Am specializări în zona de wellbeing individual, de grup sau corporate și sunt acreditată ca terapeut la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam. Sunt trainer de respirație conștientă, practician neurominfulness, trauma-informed yoga teacher si m-am specializat pe acordarea primului ajutor in sănătatea mintală.