Separator Background The Mind

VREAU SĂ POT COMUNICA

CLAR ȘI CONVINGĂTOR

VREAU SĂ ȘTIU CUM

SĂ-MI MOTIVEZ COLEGII

VREAU SĂ MĂ ADAPTEZ

MAI UȘOR LA SCHIMBĂRI

VREAU CA EMOȚIILE SĂ

NU-MI AFECTEZE DECIZIILE

VREAU SĂ-MI PĂSTREZ CALMUL

ÎN SITUAȚII DIFICILE

SPECIALIZATI

IN OAMENI

SPECIALIZATI

IN OAMENI

SPECIALIZATI

IN OAMENI

SPECIALIZATI

IN OAMENI

SPECIALIZATI

IN OAMENI

Separator Background The Mind

THE MIND CORPORATE

Stiati ca lucram si cu companiile?

Oamenii sunt resursa cea mai valoroasa intr-o organizatie, dar si cea mai complexa si mai greu de gestionat.  Alaturi de noi, o echipa de psihologi si medici psihiatri cu multa experienta, puteti deprinde arta de a  crea echipe motivate, adaptabile la schimbari si rezistente la stres.

Rolul nostru, al echipei The MIND este sa ajutam cat mai multi oameni sa treaca peste blocajele emotionale si erorile cognitive care stau in calea performantei lor. Lucram de multi ani cu oamenii, colaboram cu succes cu mai multe companii locale și internaționale și știm să le înțelegem nevoile și sa le oferim soluții pentru a avea un   Business Inteligent Emotional.

 

THE MIND CORPORATE

Oamenii sunt resursa cea mai valoroasa intr-o organizatie, dar si cea mai complexa si mai greu de gestionat.

Alaturi de psihologi si medici psihiatri cu mii de ore de experienta in lucrul cu oamenii, puteti deprinde arta de a  crea echipe dinamice, flexibile si rezistente la stres.

Veti invata cum sa ajutati oamenii sa treaca peste blocaje emotionale sau sa evite erorile cognitive care stau in calea performantei lor.

Telefon TheMind

EMPLOYEE ASSISTANCE
PROGRAM (EAP)

Decontati pentru angajati un numar de sedinte de coaching psihologic, psihoterapie sau consultatii psihiatrice.

WhatsApp TheMind

WORKSHOPURI SI
TRAININGURI

Workshop-urisi traininguri pe teme de interes actual, bazate pe date aduse din domeniul psihologiei, a medicinei si neurostiintelor aplicate.

Email TheMind

EMOTIONALLY INTELLIGENT
BUSINESS

Strategie si consultanta dedicata managerilor si echipei de HR pentru crearea unui Business Inteligent Emotional.

EMPLOYEE ASSISTANCE PROGRAM

EAP = MENTAL HEALTH AT WORK

Peste tot in lume, din ce in ce mai multe companii recunosc importanta echilibrului emotional si a sanatatii mentale a angajatilor. A avea decontate din partea companiei in care lucrezi un numar de sedinte de psihoterapie, coaching emotional sau consultatii psihiatrice, devine un beneficiu din ce in ce mai raspandit.

Serviciile noastre EAP reusesc sa extinda beneficiile obtinute in intimitatea cabinetelor clinicii The MIND, facand trecerea de la rezolvarea problemelor personale spre cresterea performantei profesionale. Misiunea noastra este de a destigmatiza ingrijirile de sanatate mentala si de a oferi angajatilor din companii accesul la o echipa de psihoterapeuti si medici psihiatri cu experienta si competente profesionale inalte, pregatititi sa-i ajute atunci cand au nevoie.

Folosim tot ce s-a dovedit mai valoros in domeniul psihologiei si al psihiatriei  si ne-am specializat in a ajuta oamenii sa fie mai puternici in fata problemelor cu care se confrunta.

Sedinte de coaching psihologic sau psihoterapie
pentru:

  • anxietate si ingrijorari frecvente
  • stare de tristete sau de oboseala cronica
  • iesirea dintr-un impas emotional
  • cresterea rezistentei la stress si incertitudine

Sedinta cu un medic psihiatru
(eventual eliberare reteta) in caz de:

  • insomnie si tulburari de somn
  • anxietate generalizata
  • atacuri de panica
  • depresie

Compania hotaraste cate sedinte va deconta pentru angajatii care au nevoie de aceste servicii.
Sedintele se pot tine si in engleza, germana, italiana si franceza.

WORKSHOPURI SI TRAININGURI

 

Ne face mare placere sa concepem in permanenta noi workshopuri si traininguri pe teme de interes actual, bazate pe date aduse din domeniul psihologiei, medicinei si neurostiintelor aplicate si probate de noi in multi ani de practica.

Scopul nostru este sa dam cat mai mult din tot ce am invatat ca profesionisti in domeniul sanatatii emotionale si mentale. Oferim companiilor posibilitatea ca printr-un cost mic, sa ofere unui numar mare de angajati, instrumentele necesare pentru a-si dezvolta  rezilienta emotionala și  un mindset pozitiv.

Daca va doriti un workshop sau un training pe o tema interesanta pentru organizatia dvs nu ezitati sa luati legatura cu noi. Suntem deschisi la minte, flexibili si dornici de noi provocari 😊

EMOTIONALLY INTELLIGENT BUSINESS

Am creat Emotionally Intelligent Business special pentru companiile care vor ca managerii lor sa fie leaderi care ii inspira pe cei cu care lucreaza, isi  pastreaza calmul cand ceilalti sunt tensionati si  dau oamenilor incredere atunci cand apar situatii din care altii nu vad nicio iesire.

Aceste servicii sunt concepute pentru organizatiile care-si doresc ca angajatii lor sa-si faca munca cu placere si sa se simta la job ca intre prieteni, formand echipe dinamice, flexibile si rezistente la stres.

Consultanta pentru Management si HR

1.  Dezvoltarea soft skills-urilor care influenteaza performanta echipelor de lucru – ex: calm, adaptabilitate, rezilienta, putere de convingere, diplomatie, empatie etc (*n.b. vom alege impreuna soft skills-uri necesare organizatiei dvs).

2. Cum sa ne descurcam cu angajatii cu personalitati dificile – tehnici de gestionare a atitudinilor care-i impiedica pe angajati sa performeze: opozitionismul, pesimismul, victimizarea, anxietatea sociala, rezistenta la schimbare, comportamentul coleric etc

Strategie  – Occupational Mental Health

Concepem strategii personalizate si Ghiduri de bune practici pentru mentinerea echilibrului emotional si mental al angajaților. Avand grija de starea de bine si sanatatea angajatilor, cresteti gradul de implicare, motivatia si performantele echipelor de lucru.

Impreuna cu noi puteti crea o cultura organizationala care sa aduca beneficii fiecarui om care lucreaza in companie, puteti deveni un Business Inteligent Emotional.

BLOG CORPORATE

Printre clientii nostri se numara companii de top din diferite domenii, de la tehnologie pana productie sau retail. Pentru a raspunde nevoilor lor, ne-am specializat in tehnici care dezvolta inteligenta emotionala si asigura echilibrul mental.

Impreuna putem gasi solutia personalizata care sa creasca puterea de concentrare, calmul si claritatea in gandire a oamenilor din organizatia dvs.

Trimiteti-ne o cerere de oferta la office@themind.ro sau luati legatura direct cu mine pe angi.ionescu@themind.ro 

Angi Ionescu,
Director de Dezvoltare

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O OFERTA?

Suntem pregatiti sa te ajutam

Call Now Button