ARTICOL: COACHINGUL PSIHOLOGIC

Privind în urmă, viața ta apare ca un șir de trepte pe care le-ai urcat neîncetat. Pe unele ai săltat ușor, pe altele… numai tu știi cât de mult te-a costat să le urci! Ai o carieră frumoasă și o familie iubitoare căreia poți să îi asiguri tot confortul de care are nevoie. Nu-ți lipsește nimic și simți o imensă gratitudine pentru că poți să te bucuri de cea mai frumoasă viață!

Dacă te-ai recunoscut în această descriere până la ultimul cuvânt, felicitări! Ți-ai găsit echilibrul și ai conștientizat că te numeri printre puținii aleși. Acum poți să părăsești această pagină întrucât ceea ce urmează nu este pentru tine. Îți mulțumim că ne-ai vizitat!
Dar dacă, citind aceste rânduri, ți-ai amintit cuvintele celor din jur – „Ai de toate, cum de nu te bucuri? Să fi fost eu în locul tău, să am ce ai tu…” -, dacă ai simțit că se ivește iar în mintea ta gândul despre acel ceva care lipsește, sau care încă nu și-a găsit rezolvarea, atunci te îndemnăm să citești până la capăt, pentru că ai ajuns unde trebuie.

Poate că nevoia ta în acest moment este să afli mai multe informații despre ceea ce te frământă. Poate că ai nevoie să găsești o soluție la o problemă cu care te confrunți. Sau poate ai găsit deja soluția și vrei doar să te asiguri că este cea mai potrivită pentru toată lumea. Poate e ceva clar definit, ca nevoia de a găsi un echilibru între carieră și viața de familie. Sau poate nu ți-ai definit atât de clar ceea ce te deranjează, dar simți constant că e ceva acolo. Poate e ceva simplu, poate e ceva mai complicat…

Ai căutat până acum un serviciu care să ți se potrivească. Din ce ai citit, nu te califici pentru psihoterapie: pare un demers prea lung și poate prea profund, iar tu nu ai nevoie „să sapi” atât de adânc. Nici abordarea coachingului nu te satisface: șabloanele folosite par să fie prea reductive, ori tu ai nevoie de mai mult.

Pentru tine, pentru oamenii care vor mai mult, am creat acest serviciu!

Îți oferim o abordare care ține cont de complexitatea personalității tale. Îți respectăm unicitatea, de aceea tratamentul de care vei beneficia va fi personalizat, croit exact pe măsura ta, în exclusivitate pentru tine.
Vei simți din prima clipă cum procesul se construiește în jurul tău, începând prin a defini cu claritate zona gri a preocupărilor tale și continuând cu găsirea celor mai bune soluții pentru ca tu să ieși din impas.

Am selectat cei mai buni profesioniști în domeniu Pe lângă formarea post-universitară și experiențele internaționale, am căutat oameni care să ofere îmbinarea potrivită de competență și sensibilitate, astfel ca tu să fii în centrul unui proces atent conceput, în care să primești exact ceea ce ai nevoie.

Pentru că tu vrei mai mult. Iar noi suntem specialiști în oameni!

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

Cand Freud a fost intrebat “La ce se pricep oamenii cel mai bine?” a raspuns: “La iubire si la munca”. Cu toate astea, arareori asociem spontan iubirea cu munca. Adeseori munca este considerata o obligatie neplacuta, ne plac vacantele …

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Dar oare cati dintre ei reusesc sa inteleaga care este calea care-i va duce acolo si cati isi irosesc eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?

REZILIENTA EMOTIONALA

REZILIENTA EMOTIONALA

Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta emotionala este abilitatea cheie care ne ajuta sa facem fata greutatilor si ne este aliat atunci cand trebuie sa ne adaptam perioadelor de mari schimbari.

Call Now Button