ARTICOL: COACHINGUL PSIHOLOGIC

Privind în urmă, viața ta apare ca un șir de trepte pe care le-ai urcat neîncetat. Pe unele ai săltat ușor, pe altele… numai tu știi cât de mult te-a costat să le urci! Ai o carieră frumoasă și o familie iubitoare căreia poți să îi asiguri tot confortul de care are nevoie. Nu-ți lipsește nimic și simți o imensă gratitudine pentru că poți să te bucuri de cea mai frumoasă viață!

Dacă te-ai recunoscut în această descriere până la ultimul cuvânt, felicitări! Ți-ai găsit echilibrul și ai conștientizat că te numeri printre puținii aleși. Acum poți să părăsești această pagină întrucât ceea ce urmează nu este pentru tine. Îți mulțumim că ne-ai vizitat!
Dar dacă, citind aceste rânduri, ți-ai amintit cuvintele celor din jur – „Ai de toate, cum de nu te bucuri? Să fi fost eu în locul tău, să am ce ai tu…” -, dacă ai simțit că se ivește iar în mintea ta gândul despre acel ceva care lipsește, sau care încă nu și-a găsit rezolvarea, atunci te îndemnăm să citești până la capăt, pentru că ai ajuns unde trebuie.

Poate că nevoia ta în acest moment este să afli mai multe informații despre ceea ce te frământă. Poate că ai nevoie să găsești o soluție la o problemă cu care te confrunți. Sau poate ai găsit deja soluția și vrei doar să te asiguri că este cea mai potrivită pentru toată lumea. Poate e ceva clar definit, ca nevoia de a găsi un echilibru între carieră și viața de familie. Sau poate nu ți-ai definit atât de clar ceea ce te deranjează, dar simți constant că e ceva acolo. Poate e ceva simplu, poate e ceva mai complicat…

Ai căutat până acum un serviciu care să ți se potrivească. Din ce ai citit, nu te califici pentru psihoterapie: pare un demers prea lung și poate prea profund, iar tu nu ai nevoie „să sapi” atât de adânc. Nici abordarea coachingului nu te satisface: șabloanele folosite par să fie prea reductive, ori tu ai nevoie de mai mult.

Pentru tine, pentru oamenii care vor mai mult, am creat acest serviciu!

Îți oferim o abordare care ține cont de complexitatea personalității tale. Îți respectăm unicitatea, de aceea tratamentul de care vei beneficia va fi personalizat, croit exact pe măsura ta, în exclusivitate pentru tine.
Vei simți din prima clipă cum procesul se construiește în jurul tău, începând prin a defini cu claritate zona gri a preocupărilor tale și continuând cu găsirea celor mai bune soluții pentru ca tu să ieși din impas.

Am selectat cei mai buni profesioniști în domeniu Pe lângă formarea post-universitară și experiențele internaționale, am căutat oameni care să ofere îmbinarea potrivită de competență și sensibilitate, astfel ca tu să fii în centrul unui proces atent conceput, în care să primești exact ceea ce ai nevoie.

Pentru că tu vrei mai mult. Iar noi suntem specialiști în oameni!

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

IQ versus EQ

IQ versus EQ

Inteligenta emotionala este capacitatea unei persoane de a-și intelege, controla si manifesta prorpiile emotii , dar si felul în care lucrează cu asta într-un colectiv…

Cum sa cresti un copil puternic?

Cum sa cresti un copil puternic?

Cat de mult au reusit parintii tai sa faca pentru tine, se vede atunci cand reusesti sa fii puternic fara sa fii agresiv, modest fara sa fii umil si mandru de tine fara sa fii arogant . Acum ca esti parinte, tu stii ce ai de facut sa cresti un copil puternic?

Call Now Button