Separator Background Coaching Psihologic
Coaching Psihologic
coaching psihologic

COACHING PSIHOLOGIC

PENTRU TINE, PENTRU OAMENII CARE VOR MAI MULT, AM CREAT ACEST SERVICIU

 

Adeseori depunem mult efort pentru scopuri care odata atinse isi pierd din valoare si ne lasa nedumeriti: „Acum ca am reusit de ce nu ma simt fericit?”. Sau ai oameni in jurul tau care iti spun: „Ai de toate, cum de nu te bucuri? Să fi fost eu în locul tău, să am ce ai tu…”. Dacă ai simțit că se ivește iar în mintea ta gândul despre acel ceva care lipsește, sau care încă nu și-a găsit rezolvarea, atunci te îndemnăm să citești până la capăt, pentru că ai ajuns unde trebuie.

Ai căutat până acum un serviciu care să ți se potrivească. Din ce ai citit, psihoterapia nu ti se potriveste: pare un demers prea lung și poate prea profund, iar tu nu ai nevoie „să sapi” atât de adânc. Nici abordarea coachingului nu te satisface: șabloanele folosite par să fie prea superficiale, iar tu ai nevoie de mai mult, o schimbare profunda pe termen lung si echilibrarea vietii profesionale cu cea personala.

Poate că nevoia ta în acest moment este să afli mai multe informații despre ceea ce te frământă. Poate că ai nevoie să găsești o soluție la o problemă cu care te confrunți. Sau poate ai găsit deja soluția și vrei doar să te asiguri că este cea mai potrivită pentru toată lumea. Poate e ceva clar definit, ca nevoia de a găsi un echilibru între carieră și viața de familie. Sau poate nu ți-ai definit atât de clar ceea ce te deranjează, dar simți constant că e ceva acolo. Poate e ceva simplu, poate e ceva mai complicat…

Îți oferim o abordare care ține cont de complexitatea personalității tale. Îți respectăm unicitatea, de aceea tratamentul de care vei beneficia va fi personalizat, croit exact pe măsura ta, în exclusivitate pentru tine.
Vei simți din prima clipă cum procesul se construiește în jurul tău, începând prin a defini cu claritate zona gri a preocupărilor tale și continuând cu găsirea celor mai bune soluții pentru ca tu să ieși din impas.

Am selectat cei mai buni profesioniști în domeniu. Pe lângă formarea post-universitară și experiențele internaționale, am căutat oameni care să ofere îmbinarea potrivită de competență și empatie, astfel ca tu să fii în centrul unui proces atent conceput, în care să primești exact ceea ce ai nevoie.

Pentru că tu vrei mai mult. Iar noi suntem specializati în oameni.

 

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button