Separator Background Anxietate
Anxietate si Atac de Panica

TRATAMENT ANXIETATE SI ATAC DE PANICA

Tratament anxietate

Persoanele care sufera de anxietate simt o neliniste permanenta si cateodata o frica intensa, chinuitoare care le afecteaza starea de bine. In timp, anxietatea duce la izolare sociala, altereaza viata profesionala, capacitatea de a invata si de a efectua activitati de rutina, afecteaza relatia cu familia, colegii si prietenii. Tratamentul se poate face atat psihoterapeutic cat si cu ajutorul medicatiei. La noi planul de tratament este individualizat si se concepe in functie de particularitatile si modul de viata al fiecarui pacient in parte.

Detalii »

Tratament atac de panica

Atacurile de panica apar atunci cand corpul nostru raspunde exagerat la anumiti stimuli. Echipa noastra de medici psihiatri si psihologi este specializata in tratarea anxietatii si a atacurilor de panica. Tratamentul se poate face apeland la medicatie prescrisa de catre medicul psihiatru sau prin psihoterapie, dar combinatia dintre cele doua metode s-a dovedit a fi cea mai eficienta pe termen lung.

Detalii »

COVID-19 MASURI DE SIGURANTA

Respectam siguranta ta fizica si suntem aici pentru cea emotionala. Spatiile din clinica sunt igienizate si aplicam toate masurile de prevenire a infectiei.

Sedintele de psihoterapie si psihiatrie se tin la clinica (Str Ana Davila nr 13, Bucuresti) sau online (Whatsapp, Skype, Zoom).

#AvemGrija si depasim impreuna perioadele dificile.

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Fa primul pas catre rezolvarea problemei cu care te confrunti

Call Now Button