ARTICOL: DE CE MERITA SA AFLI A DOUA PARERE A UNUI ALT MEDIC PSIHIATRU?

Tot mai multi oameni vin la clinica noastra dupa ce au fost in alta parte si au primit tratament medicamentos sau un diagnostic. Ne-am intrebat, putin ingrijorati, de ce se intampla asta. Si-au pierdut oare oamenii increderea in competentele si profesionalismul medicilor? Cum ar putea un psihiatru sa nu inteleaga cat de importante sunt in viata unui om sanatatea mintala si emotionala?

Adeseori insa, oamenii ni se plang ca medicul la care au fost inainte nu a avut rabdare sa-i asculte sau sa stea de vorba cu ei. Sau ca le-a dat prea putine informatii din ceea ce voiau ei sa afle. Ori li s-a parut ca a tratat problema superficial, fara sa investigheze atent pacientul. Pentru noi, primul pas a fost sa-i ascultam cu atentie si rabdare, sa aflam tot ce-i preocupa sau ii deranjeaza, tot ce ii face sa nu respecte tratamentul prescris. Curand, am reusit sa intelegem cum putem sa le oferim celor care apeleaza la noi un serviciu medical la un standard cu adevarat ridicat.

Suntem aici sa le raspundem oamenilor preocupati de intrebari ca:
• Oare mi s-a pus diagnosticul corect?
• A fost doctorul atent la tot ce i-am spus despre problemele pe care le am?
• Oare ce nu mi-a spus medicul din tot ce-ar trebui sa stiu?
• Medicatia pe care o iau e cea mai buna varianta pentru mine?
• Ce efecte secundare o sa aiba tratamentul pe care-l iau?
• O sa-mi creeze dependenta medicamentele daca le iau o perioada mai lunga?

Deciziile legate de sanatate sunt printre cele mai importante din viata ta. Noi ne dorim ca toti medicii sa inteleaga cat de pretioasa si de importanta e viata fiecarui om care vine la ei si sa-l faca sa simta ca din acel moment nu mai e singur in lupta cu boala.
Nu putem sa rezolvam toate problemele din serviciile de psihiatrie din Romania, insa facem de fiecare data tot ce putem pentru cei care ni se adreseaza. Medicii nostri trateaza cu toata atentia fiecare aspect care conteaza pentru pacient si ii ofera explicatii complete si clare atat lui cat si familiei. Tratamentul oferit in clinica noastra tine cont de toate aspectele vietii pacientului si este ajustat pe parcurs pentru a diminua cat mai mult orice efecte nedorite.

La THEMIND tratam oameni, nu boli si ne bucuram sa ajutam acolo unde oamenii au o problema, dar nu au solutie. Increderea celor care au apelat la noi ne-a motivat sa devenim tot mai buni si sa venim in sprijinul multor oameni aflati in impas.

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

IQ versus EQ

IQ versus EQ

Inteligenta emotionala este capacitatea unei persoane de a-și intelege, controla si manifesta prorpiile emotii , dar si felul în care lucrează cu asta într-un colectiv…

Cum sa cresti un copil puternic?

Cum sa cresti un copil puternic?

Cat de mult au reusit parintii tai sa faca pentru tine, se vede atunci cand reusesti sa fii puternic fara sa fii agresiv, modest fara sa fii umil si mandru de tine fara sa fii arogant . Acum ca esti parinte, tu stii ce ai de facut sa cresti un copil puternic?

Call Now Button