ARTICOL: DE CE MERITA SA AFLI A DOUA PARERE A UNUI ALT MEDIC PSIHIATRU?

Tot mai multi oameni vin la clinica noastra dupa ce au fost in alta parte si au primit tratament medicamentos sau un diagnostic. Ne-am intrebat, putin ingrijorati, de ce se intampla asta. Si-au pierdut oare oamenii increderea in competentele si profesionalismul medicilor? Cum ar putea un psihiatru sa nu inteleaga cat de importante sunt in viata unui om sanatatea mintala si emotionala?

Adeseori insa, oamenii ni se plang ca medicul la care au fost inainte nu a avut rabdare sa-i asculte sau sa stea de vorba cu ei. Sau ca le-a dat prea putine informatii din ceea ce voiau ei sa afle. Ori li s-a parut ca a tratat problema superficial, fara sa investigheze atent pacientul. Pentru noi, primul pas a fost sa-i ascultam cu atentie si rabdare, sa aflam tot ce-i preocupa sau ii deranjeaza, tot ce ii face sa nu respecte tratamentul prescris. Curand, am reusit sa intelegem cum putem sa le oferim celor care apeleaza la noi un serviciu medical la un standard cu adevarat ridicat.

Suntem aici sa le raspundem oamenilor preocupati de intrebari ca:
• Oare mi s-a pus diagnosticul corect?
• A fost doctorul atent la tot ce i-am spus despre problemele pe care le am?
• Oare ce nu mi-a spus medicul din tot ce-ar trebui sa stiu?
• Medicatia pe care o iau e cea mai buna varianta pentru mine?
• Ce efecte secundare o sa aiba tratamentul pe care-l iau?
• O sa-mi creeze dependenta medicamentele daca le iau o perioada mai lunga?

Deciziile legate de sanatate sunt printre cele mai importante din viata ta. Noi ne dorim ca toti medicii sa inteleaga cat de pretioasa si de importanta e viata fiecarui om care vine la ei si sa-l faca sa simta ca din acel moment nu mai e singur in lupta cu boala.
Nu putem sa rezolvam toate problemele din serviciile de psihiatrie din Romania, insa facem de fiecare data tot ce putem pentru cei care ni se adreseaza. Medicii nostri trateaza cu toata atentia fiecare aspect care conteaza pentru pacient si ii ofera explicatii complete si clare atat lui cat si familiei. Tratamentul oferit in clinica noastra tine cont de toate aspectele vietii pacientului si este ajustat pe parcurs pentru a diminua cat mai mult orice efecte nedorite.

La THEMIND tratam oameni, nu boli si ne bucuram sa ajutam acolo unde oamenii au o problema, dar nu au solutie. Increderea celor care au apelat la noi ne-a motivat sa devenim tot mai buni si sa venim in sprijinul multor oameni aflati in impas.

 

DOREȘTI O PROGRAMARE?

Suntem pregatiti sa te ajutam

ALTE ARTICOLE

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

SERVICIU, CARIERA SAU VOCATIE?

Cand Freud a fost intrebat “La ce se pricep oamenii cel mai bine?” a raspuns: “La iubire si la munca”. Cu toate astea, arareori asociem spontan iubirea cu munca. Adeseori munca este considerata o obligatie neplacuta, ne plac vacantele …

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

MUNCA SI ECUATIA FERICIRII

Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Dar oare cati dintre ei reusesc sa inteleaga care este calea care-i va duce acolo si cati isi irosesc eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?

REZILIENTA EMOTIONALA

REZILIENTA EMOTIONALA

Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta emotionala este abilitatea cheie care ne ajuta sa facem fata greutatilor si ne este aliat atunci cand trebuie sa ne adaptam perioadelor de mari schimbari.

Call Now Button